Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul specific. Carnea se spala cu apa rec
Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul specific. Carnea se spala cu apa rece, se pune intr-o forma cu o ceasca de apa calda si o ceasca de ulei, dupa care se introduce forma in cuptorul cald. Dupa o ora friptura se intoarce si se sareaza. Se mai adauga apa daca este nevoie, se condimenteaza cu cimbru si se coloreaza cu boia de ardei dulce. Se lasa la cuptor inca o ora iar cand este gata, se adauga o lingura de unt si o lingura de patrunjel verde tocat, dupa care se mai tine inca zece minute in cuptor.
Se serveste cu legume rasol si salata de sezon.
Alte retete culinare:
Friptura de pui
Ciorba radauteana
Chiftele
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios