Costita cu sos

Pentru acasta reteta este necesara costita fara slanina. Se taie in bucati, se spala ca eventualele aschii de oase sa dispara. Carnea se pune in apa s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg de costita
  • 500 ml ketchup
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri de zahar brun
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de sos Worchester
  • 100 ml bere
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de mustar
  • 1/2 de lingura de otet
  • praf de chilli
  • piper

Mod de preparare

Pentru acasta reteta este necesara costita fara slanina. Se taie in bucati, se spala ca eventualele aschii de oase sa dispara. Carnea se pune in apa si se pipereaza. Se fierbe. E gata cand carnea iese de pe os. Daca e gata se scoate si se strecoara. Se toaca ceapa, se zdrobeste usturoiul si se prajeste cu un pic de ulei. Se adauga zaharul brun si cand s-a topit se toarna peste el 500 ml de ketchup, uleiul si sosul Worchester, berea, mustarul si otetul. In functie de preferinte se adauga praf de chilli. Se fierbe timp de o ora. Cand este gata carnea se marineaza in sos si se frige pe grill.
Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide