Coroana umpluta cu miel

Pregatirea aluatului Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore. Pentru umplutura dam carnea prin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 400g margarina
  • 2 oua
  • 10 linguri apa
  • 1 kg faina
  • Pentru umplutura
  • 1 kg carne de miel fara os
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • Pentru garnitura
  • mazare boabe
  • morcovi
  • rosii

Mod de preparare

Pregatirea aluatului

Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore.

Pentru umplutura dam carnea prin masina de tocat si o amestecam cu ceapa si usturoi tocat marunt. Din aluat oprim o bucata pentru decor iar din restul aluatului intindem o foaie dreptunghiulara. In el vom coace coroana.

Turnam umplutura pe centrul foii apoi rulam. Din aluatul oprit decupam deiferite figurine.

Se lipesc de rulou cu galbenus sau ungem tot ruloul cu galbenus si plicam figurinele.

Dam la cuptor di lasam 45 de minute.

Cand e gata punem coroana pe un platou rotund iar in goll din mijloc asezam legumele fierte, mazarea, etc.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors