Cornuri umplute

Cornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol se adauga salamul, cascav

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cornuri/baghete
  • salam/sunca
  • cascaval (branza topita
  • telemea
  • etc)
  • margarina
  • condimente
  • lapte

Mod de preparare

Cornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol se adauga salamul, cascaval (taiate foarte marunt) si condimentele dupa gust. Aveti grija sa nu iasa o pasta care sa curga - daca trebuie mai inmuiati cu putina margarina. Umpleti cornurile cu aceasta pasta si apoi asezati-le intr-o tava. Ungeti-le cu putina apa pe deasupra si apoi presarati cascaval ras.
Se servesc simple sau fiecare dupa fantezia proprie si dupa gusturi: cu ketchup, hrean, maioneza, etc. Cantitatile sunt la alegerea fiecaruia. De obicei sunt 2 bucati de persoana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide