Cordon Bleu din piept de pui - Reteta video

Cordon bleu este un snitel umplut cu cascaval si sunca, prajit sau copt la cuptor, cu care nu vei da gres niciodata!

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de cascaval
  • cateva felii de sunca
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pentru inceput, bate bine carnea de pui intre doua folii de plastic, ca sa nu risti sa se rupa.

Condimenteaza apoi fiecare felie de carne cu sare si piper dupa gust.

Pune deasupra o felie de cascaval si o felie de sunca.

Ruleaza cu usor carnea si ai grija sa nu se desfaca

Pregateste trei vase, unul cu ouale batute, unul cu faina si unul cu pesmetul amestecat cu boia dulce, sare si piper.

Trece rulourile prin ou, faina, iar ou si apoi pesmet.

Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi pune rulourile de pui si prajeste-le la foc potrivit.

Scoate-le apoi pe servetele de hartie si lasa-le sa se scurga de ulei

Alaturi de cordon bleu poti sa pui o salata, cartofi prajiti sau ce garnitura doresti, oricum sunt minunate!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors