Cordon bleu cu spanac si mozzarella

Cordon bleu cu spanac si mozzarella este o friptura eleganta si gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt: piept de pui, spanac, mozzarella.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri din piept de pui
  • 100 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 500 g spanac
  • 1 ou
  • 8 linguri pesmet
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Cordon bleu cu spanac si mozzarella se prepara astfel: spalam bucatile de carne, dupa care se sterg de surplusul de apa. In fiecare bucata facem un buzunar. Ne ocupam de spanac: il curatam, il spalam si il oparim. Il lasam la scurs si incepem sa taiem cuburi mozzarella. Tocam usturoiul si il amestecam cu mozzarella, spanac, sare si piper. Umplem cu aceasta compozitie de spanac buzunarele pieptului de pui. Fixam cu scobitori. Le dam prin ou batut, apoi prin pesmet. Punem la prajit pana prind o crusta aurie.


Alte retete de fritpturi recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors