Cordon Bleu este o mancare delicioasa dar deosebita care se prepara din muschi de porc. Muschiuletul se pregateste ca pentru snitel, dar se umple cu cascaval si kaiser.
Muschiul l-am taiat tip buzunar si l-am batut bine. L-am sarat si piperat si umplut cu kaizer si cascaval. L-am prins cu scobitori si l-am dat prin faina. L-am lasat la rece.
Am facut un amestec din: ou, faina, menta, boia iute si dulce, busuioc. subtiat cu airan, am dat bucatile de muschi de porc prin el si am prajit in baie de ulei incins.
Reteta de Cordon Bleu a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Cordon Bleu se serveste cu cartofi aurii si salata.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios