Cordon Bleu

Cordon Bleu este o mancare delicioasa dar deosebita care se prepara din muschi de porc. Muschiuletul se pregateste ca pentru snitel, dar se umple cu cascaval si kaiser.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi de porc
  • kaiser
  • cascaval
  • ou
  • faina
  • menta
  • boia iute si dulce
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Muschiul l-am taiat tip buzunar si l-am batut bine. L-am sarat si piperat si umplut cu kaizer si cascaval. L-am prins cu scobitori si l-am dat prin faina. L-am lasat la rece.

Am facut un amestec din: ou, faina, menta, boia iute si dulce, busuioc. subtiat cu airan, am dat bucatile de muschi de porc prin el si am prajit in baie de ulei incins.

Reteta de Cordon Bleu a fost propusa de BD pe forum culinar.ro


Cordon Bleu se serveste cu cartofi aurii si salata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza rapida pe lipie libaneza

M-am gandit sa te invat sa-ti pregatesti o pizza, altfel de cum ai mancat-o pana acum. Mult mai simpla, mult mai rapida: pe...

Pizza rapida pe lipie libaneza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide