Cordon Bleu

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza. Cascavalul si sunca se feliaz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza.

Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandviciuri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori.

Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandvici mai intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc pe ambele parti.


Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.

Bon appetit! Sursa acestei retete este blogul truedelights

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors