Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza. Cascavalul si sunca se feliaz
Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si pipereaza.
Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandviciuri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori.
Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandvici mai intai prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.
Bon appetit! Sursa acestei retete este blogul truedelights
Alte retete recomandate:
Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa