Copanele surpriza

Copanelele surpriza sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de pulpe de pui dezosate, ceapa, usturoi, bulion.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • paine
  • 2 oua
  • bulion
  • faina
  • cartofi

Mod de preparare

Copanelele surpriza sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne fierbeti pulpe de pui dezosate. Scoateti osul partii de jos, curatati-l si spalati-l, apoi lasati sa se usuce. Carnea o tocati inpreuna cu 1 ceapa calita, 2catei de usturoi, miez de paine inmuiat si stors. Amestecati cu 2 oua si sare si faceti chiftelute in forma copanului de pui (partea de jos). Ungeti cu putin bulion, dati prin faina, infigeti osul curatat intr-un capat si prajiti in ulei incins. Faceti chipsuri sau prajiti feliute de cartofi dintate (cu razatoare ondulata). Pudrati-i fierbinti cu praf special pentru cartofi  prajiti, asezati pe mijlocul unui platou oval, cu scobitori din loc in loc. Pe margine asezati copanelele  cu sosul in afara.


Copanelele surpriza se servesc cu cipsuri de cartifi prajiti.

Acesta reteta este scrisa de GS pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post