Copanele de pui cu bere

Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat. In acelas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 copanele de pui sau carne de pui care va place
  • aripi sau piept
  • 2 caciulii de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 15-20 piñones
  • bacon taiat cubulete
  • 400gr.ciuperci champiniones proaspete
  • o cutie de bere
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • o foaie de dafin

Mod de preparare

Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat.

In acelasi ulei se adauga pe rand si se caleste usturoiul taiat felii, ceapa la fel taiata felii, morcovul taiat rondele, piñones, bacon taiat in cubulete, si in final ciupercile taiate felii.

Cand toate sunt calite, se adauga bucatile de carne, o foaie de dafin, si cutia de bere.

Se lasa la fiert o jumatate de ora dupa care se serveste.
Se pune intr-o tava de portelan.

Pofta buna!

Alte retete culinare pui se gasesc aici:

Retete cu piept de pui,

Reteta de pui, a la Jamie Oliver

Tocanita piept de pui

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post