Orezul se fierbe in apa condimentata cu un cub de supa. Carnea se amesteca cu unsoare fierbinte si se condimenteaza. Conopida se spala, se desface in
Orezul se fierbe in apa condimentata cu un cub de supa. Carnea se amesteca cu unsoare fierbinte si se condimenteaza. Conopida se spala, se desface in bucati, si se fierbe in apa pana devine pe jumatat moale. Cand e gata se scoate din apa si se strecoara. Intr-o tava unsa cu unt se pun bucati de conopide, peste ele un strat de orez, peste asta un strat de carne. Stratificarea se continua pana sunt consumate ingredientele, dar in asa fel ca deasupra sa ajunga conopida. Albusul se bate spumos, se amesteca in el smantana si se toarna peste conopida. Se presara cu cascaval ras si in cuptorul fierbinte se frige pana devine rumena.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post