Conopida cu sunca

Se curata conopida de frunze, se spala, se desface buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare. Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune un

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1/4 pachet de unt
  • 100 g sunca
  • 2 oua
  • 1/2 cutie de smantana
  • 50 g cascaval
  • sare

Mod de preparare

Se curata conopida de frunze, se spala, se desface

buchetele si se fierbe in apa clocotita cu sare.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se pune un rand de

sunca taiata feliute si se acopera cu un strat de conopida.

Se bat ouale cu smantana si se toarna amestecul deasupra. Se lasa vasul 10-15 minute in cuptorul incalzit in prealabil.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu fasole verde si sunca

M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica

Salata cu fasole verde si sunca
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide