Laptele se bate cu oualele, si se adauga ploaie faina pina se obtine o compozitie de consistenta unei smintani. Se adauca bicarbonatul, sare si piper
Laptele se bate cu oualele, si se adauga ploaie faina pina se obtine o compozitie de consistenta unei smintani. Se adauca bicarbonatul, sare si piper dupa gust. Se da la rece circa 5 ore dupa care se foloseste. Mai intii se bate bine compozitia apoi carnea, pestele sau orice altceva se tavaleste bine prin faina si se trece o data prin compozitie. In tigaie trebuie sa fie ulei mult si bine incins iar focul nu trebuie sa fie prea iute.
Nu mai este cazul sa se treaca prin pesmet. Veti constata ca snitelele sunt foarte pufoase si gustoase.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala