Coltunasi prajiti cu carne

Pentru coltunasi prajiti cu carne se face un aluat mai indesat din caimac, oua, o lingura de rom, sare si faina cit se cere. Se intinde foaia ca de taitei, se taie patrate.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca caimac
  • 2 oua
  • 1 lingura rom
  • faina
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 250 g carne
  • 1 lingura untura
  • 1 ceapa
  • 2 linguri untura pentru prajit
  • 1 ou
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru coltunasi prajiti cu carne se face un aluat mai indesat din caimac, oua, o lingura de rom, sare si faina cit se cere. Se intinde foaia ca de taitei, se taie patrate de 6-7 cm si se umplu cu o tocatura de carne pregatita ca pentru coltunasi fierti. Se indoaie in colt, astfel incat sa formeze triunghiuri si se lipesc bine pe margini. Se rumenesc in grasime clocotita, pe ambele parti.


Coltunasii prajiti cu carne se servesc fierbinti, sunt insa buni si reci.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors