Pentru coltunasi cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se fierbe in apa rece cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie marunt.
Pentru coltunasi cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se fierbe in apa rece cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Spanacul proaspat se curata, se spala bine, se opareste si se taie marunt (cel conserva se scurge de lichid). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Din faina, oua, apa si sare se face o coca. Din coca se intinde o foaie subtire si se taie patrate cu latura de 6 cm. Se prepara o compozitie din carne, spanac, ou, sare si piper dupa gust, cu care se umplu patrate de coca. Coltunasii obtinuti se fierb in apa cu sare si cubul MAGGI. Se scot din apa, se scurg, se aseaza in tava unsa cu margarina, se presara cascaval si se introduc la cuptor 10 minute.
Coltunasii cu carne de pui se servesc calzi, cu sos de tomate alaturi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post