Cocos cu sos de vin

Cocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic, usturoi, ciuperci, un pahar de vin, faina si putin unt.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un cocos
  • 2 cepe sau
  • arpagic
  • 2 catei de usturoi
  • 5-6 ciuperci
  • un pahar de vin
  • o lingurita de faina
  • putin unt

Mod de preparare

Cocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic, usturoi, ciuperci, un pahar de vin, faina si putin unt. Cocosul se taie bucati si se pune cu ceapa taiata felii in unt sa se rumeneasca, apoi se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate marunt, sarea si piperul, dupa care se fierb. Cand carnea este fiarta, se adauga vinul si faina amestecata cu sos. Se da la cuptor si se lasa pana scade.


Cocosul cu sos de vin se serveste cald.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Visinata de casa

Vișinata de casă este o o băutură alcoolică de culoare roşie sau roz, foarte aromată, cu un gust dulce, fructat, care...

Visinata de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide