Piept de pui cu legume si orez la cuptor este o mancare absolut delicioasa. Friptura de pui va fi frageda iar orezul cu legume o completeaza perfect.
1. Carnea se fierbe bine inainte in apa cu sare in care am adaugat si 2-3 morcovi intregi si o foaie de dafin si un praf de sare. Dupa ce fierbe se strecoara si oprim supa separat de carne.
Se curata si spala zarzavatul apoi ceapa se taie marunt, ardeiul se feliaza fin, morcovii si telina se taie cubulete fine iar ciupercile se feliaza si ele.
2. Se calesc legumele in ulei, la inceput amestecand usor cu o lingura de lemn apoi le inabusim un pic acoperindu-le cu un capac. Cand legumele s-au inmuiat adaugam si ciupercile, le inabusim un pic si pe ele impreuna cu legumele dupa care adaugam orezul, amestecand continuu timp de 5 minute. Dupa ce calim un pic si orezul incepem sa adaugam cate un pic de supa(oprind cca 200 ml separat) si lasam sa clocoteasca la foc mic, amestecand din cand in cand.
3. Se toarna orezul cu legumele intr-o tavita mai inalta, se aseaza carnea fiarta de cocos, se toarna si supa oprita si se da la cuptor cca 20-30 minute, pana scade toate supa. Se presara verdeata tocata deasupra.
Pofta buna!
1. Datorită valvei ajustabilepentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive
2.Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde.
Serviti cocosul cu orez si legume la cuptor cald.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios