Coaste de porc cu sos

1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 150 ml suc de rosii
  • 50 ml vin alb sec
  • 1 lingura sos Worcester
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 1 lingurita miere
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare)

2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii.

3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul, mierea, sare si piper.

4. Se omogenizeaza bine toata compozitia.

5. Se curata coastele de grasime in exces, se spala, se scurg iar apoi se usca.

6. Se pun coastele intr-un castron si se toarna peste el sosul pregatit.

7. Se amesteca bine, astfel incat coastele sa fie unse cu sos.

8. Astfel unse, coastele se pun pe gratarul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Se servesc fierbinti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert ciocolata de casa

O reţetă pe care cred că aţi încercat-o măcar o dată. Mai ales că nu e nimic complicat. Eu am pregătit-o...

Desert ciocolata de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce