1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare) 2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii. 3. Se adauga usturoiul zdrobi
1. Se taie marunt ceapa (sau se da pe razatoare)
2. Se amesteca apoi ceapa cu uleiul, pasta de tomate si sucul de rosii.
3. Se adauga usturoiul zdrobit, vinul, sosul Worcester, mustarul, cimbrul, mierea, sare si piper.
4. Se omogenizeaza bine toata compozitia.
5. Se curata coastele de grasime in exces, se spala, se scurg iar apoi se usca.
6. Se pun coastele intr-un castron si se toarna peste el sosul pregatit.
7. Se amesteca bine, astfel incat coastele sa fie unse cu sos.
8. Astfel unse, coastele se pun pe gratarul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Se servesc fierbinti
O reţetă pe care cred că aţi încercat-o măcar o dată. Mai ales că nu e nimic complicat. Eu am pregătit-o...
Desert ciocolata de casaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce