Coaste de porc cu marar

Coastele de porc se prajesc natur. Se curata ceapa, mararul si usturoiul. Ceapa se taie jumatati de rondele si se caleste in putin ulei. Se adauga ust

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g coaste de porc
  • marar
  • 400 g ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 10 g sare
  • 150 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • 10 g faina

Mod de preparare

Coastele de porc se prajesc natur. Se curata ceapa, mararul si usturoiul. Ceapa se taie jumatati de rondele si se caleste in putin ulei. Se adauga usturoiul zdrobit, mararul maruntit, se amesteca bine, dupa care se toarna si smantana. Se adauga carnea, se amesteca si se fierbe 2 minute.
Alte retete culinare recomandate

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide