Coaste de porc cu carnati

se prajesc putin feliile de carne, dupa care se pun deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita, se adauga carnatii taiati rondele, iar d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g coaste de porc
  • 2 carnati
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 nap
  • 1 lingura untura
  • Faina
  • Sare

Mod de preparare

se prajesc putin feliile de carne, dupa care se pun deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita, se adauga carnatii taiati rondele, iar dupa cateva minute se adauga si carnea si legumele taiate (rondele). Se toarna putina apa si se fierbe pana cand se inmoi toate ingredientele. Daca e necesar, mai turnati putina apa. Dupa ce s-au fiert toate ingredientele, se adauga smantana si se mai fierbe 5minute.
Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala