Pentru ciupercute umplute cu carne de porc ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape; se detaseaza coditele care se taie marunt.
Pentru ciupercute umplute cu carne de porc ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape; se detaseaza coditele care se taie marunt. Carnea se spala, se taie bucati si se dau prin masina de tocat cu sita deasa. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape, se fierbe impreuna cu cubul MAGGI si apoi se raceste cu apa. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata si se taie marunt. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in 50 g untura si 25 ml apa. Se adauga carnea tocata, coditele de la ciuperci, patrunjel verde, sare, piper si se continua inabusirea. Se adauga orez si se amesteca pentru uniformizare. Cu compozitia rezultata se vor umple ciupercile, se vor aseza intr-o tava unsa cu 25 g untura si se introduce la cuptor 30 minute. In restul de untura se inabusa faina dizolvata cu 50 ml apa rece, se adauga boia, sare si smantana. Sosul obtinut se toarna peste ciuperci.
Ciupercutele umplute cu carne de porc se servesc calde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post