Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face rapid si este foarte buna cu mamaliga. Ingredientele sunt: ceapa, ciuperci si pui.
Ciulama de pui cu ciuperci si mujdei se face asa: se calesc 3-4 linguri de faina in 2 linguri de ulei. Se stinge totul cu zeama de supa, se presara 4-5 boabe de piper negru si 1 frunza de dafin. Se dezoseaza puiul, apoi se adauga carnea in sos. Se fierbe 15 minute. Ciupercile se prajesc in unt, apoi se scot si se pun intr-un mujdei pregatit din usturoi si 2 rosii coapte.
Ciulamaua se serevste cu mamaliguta si ciupercile puse in mujdei.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Iahnie de fasole
Legume la cuptor
Pentru concursul "De la bucatar la justitiar" va prezint o mancare tare buna, pe care cred ca nici domnul Godina nu...
Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta