Pentru ciulama pregatesti: Tai carnea de miel in bucatele potrivite si le pui la fiert cu II apa rece si un praf de sare. O acoperi
Pentru ciulama pregatesti:
Tai carnea de miel in bucatele potrivite si le pui la fiert cu
II apa rece si un praf de sare.
O acoperi cu apa.
Cand da in clocot, iei spuma.
Apoi adaugi morcovul, ceapa si patrunjelul.
Lasi sa fiarba incet si acoperi cratita doar pe 3/4 din
suprafata.
Separat, intr-o cratita, prajesti fara sa se rumeneasca, 1 lingura faina cu 1 lingura cu unt.
Stingi cu zeama in care a fiert carnea.
Lasi sa dea cateva clocote.
Sosul trebuie sa fie gros ca o smantana si fara cocoloase.
Torni sosul peste carne, dupa ce ai scos mai intai zarzavatul.
Se tin pe foc.
Pregatesti galustile asa:
Tai feliile de franzela cubulete si peste ele torni laptele.
Adaugi uleiul, ouale, praful de sare si faina cat sa obtii un
aluat compact si potrivit de tare.
lei cu lingura din aceasta compozitie si pui intr-o cratita cu apa fierbinte.
Lasi galustile sa dea un clocot, dupa care le scoti cu
spumiera, le pui in castron si torni peste ele ciulamaua
fierbinte.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Friptura miel si cartofi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post