Se fierbe carnea de gaina curatita si spalata, cu o ceapa, morcov, patrunjel si sare. Se taie bucati si se pune in sosul alb de ciulama. Ciulamaua se
Se fierbe carnea de gaina curatita si spalata, cu o ceapa, morcov, patrunjel si sare. Se taie bucati si se pune in sosul alb de ciulama. Ciulamaua se pregateste astfel: se incinge grasimea sau untul intr-o cratita, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu zeama de carne si lapte pina se obtine un sos alb de consistenta unei smintini groase. Se adauga sare, piper si se amesteca bine ca sa nu aiba cocolosi. Se pun bucatile de carne fierte si se tine cratita intr-un vas cu apa clocotita pina se serveste. La fel se prepara ciulamaua de pui. Se poate adauga la sos doua linguri de smintina si zeama de la ½ de lamiie Se poate servi foarte bine cu mamaliguta.
Cea mai bună mâncare în copilărie era șnițelul de pui pe care îl pregăteau mamele și de care nu ne...
Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă