ciorba cu salata si costita afumata

Ceapa se fierbe in 3,5 l de apa cu sare. Cand ceapa e aproape fiarta se adauga salata inabusita in 40 g de untura si 50 ml de apa si costita inabusita

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • salata verde
  • 2 ceape
  • faina
  • 50 g smantana
  • 40 g untura
  • 2 oua
  • costita afumata
  • otet
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se fierbe in 3,5 l de apa cu sare.

Cand ceapa e aproape fiarta se adauga salata inabusita in 40 g de untura si 50 ml de apa si costita inabusita separat in 25 ml de apa. Din smantana amestecata cu galbenusurile de oua si faina se prepara o compozitie care se adauga la ciorba, continuand fierberea inca 10 min.

Separat, din albusuri si untura se prepara o omleta , care se taie cuburi mici si se adauga la ciorba , alaturi de otet. Se fierbe inca 5 min

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide