• ungeti bine ciolanul cu ulei de masline si asezonati-l cu amestec Texas Barbecue• vidati-l cu ajutorul aparatului de
• ungeti bine ciolanul cu ulei de masline si asezonati-l cu amestec Texas Barbecue
• vidati-l cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver si introduceti-l in aparatul de gatire in vid de SousVide Supreme Demi Black incalzit in prealabil la 70 grade, peste noapte, pentru 15 ore
• spalati bine orezul si lasati-l la scurs
• caliti-l in tigaie cu 30 ml ulei de floarea-soarelui si adaugati cele 3 pahare de stock de legume/apa si puneti capacul
• orezul Basmati si salbatic prefiert are nevoie de cca 13 – 15 minute sa se gateasca corect
• separat, intr-o tigaie distincta caliti fideaua (zdrobita) pana cand capata o culoare maroniu inchisa
• odata ce a ajuns la aceasta culoare, acoperiti-o cu apa si lasati-o sa fiarba, asezonand cu sare si piper dupa gust
• cu 4 minute inainte de final adaugati lintea
• inainte de a lua orezul de pe foc, adaugati si fideaua si amestecati bine – asezonati totul dupa gust
• scoateti ciolanul din punga si asezati-l intr-o tava, pe o hartie de copt
• ungeti-l bine cu miere si introduceti-l in cuptorul incins in prealabil cu rezistenta de grill pornita, pentru a-l gratina
• va veti bucura de o carne care cade singura de pe os si un sorici crocant, dulce si lipicios - serviti aceasta minunatie de carne cu garnitura pe care ati pregatit-o mai devreme.
Pofta buna!