Ciocanelele de pui picante, marinate intr-o multitudine de arome, sunt o reteta de mancare cu carne de pui delicioasa, perfecta pentru o zi de toamna. Sa nu mai spunem ca toata bucataria va fi cuprinsa de aromele delicate.
Se incalzeste AirFryer la 200°C.
Se amesteca usturoiul cu mustar, zahar brun, chili, putina sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza cu ulei.
Se freaca ciocanele cu acest amestec pana sunt complet acoperite si se lasa la marinat pentru 20 de minute.
Se aseaza ciocanelele in sita friteuzei, care se introduce apoi in Airfryer
Se seteaza cronometrul la 10 minute si lasa ciocanelele pana se rumenesc.
Se seteaza temperatura la 150°C si lasa ciocanelele la prajit inca 10 minute.
Ciocanelele se servesc cu salata de porumb si felii de franzela alba
Sfaturi
Salata de porumb - Serveste ciocanelele cu o salata de porumb proaspata si racoritoare. Scurge apa dintr-o cutie de porumb boabe(300 grame). Taie patru rosii in patru parti egale, indeparteaza semintele si taie-le apoi in cubulete. Acum amesteca-le cu: porumbul boabe, o ceapa verde taiata in feliute subtiri, zeama de la o jumatate de lamaie si 2 linguri de coriandru proaspat, maruntit. La sfarsit, adauga sare si boia iute dupa gust.
Pulpe de pui - Marinata de mai sus este excelenta si pentru pulpele de pui. Poti sa prajesti cate doua pulpe de pui deodata in Airfryer, mai intai pentru10 minute la 200°C, apoi pentru inca 20 de minute la 150°C.
Ciocanelele de pui picante, aromate, se servesc cu garnitura preferata.
Al patrulea indiciu din concursul "Aerul este noul ulei" este: aparat
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post