Ciocanele de pui Dijon

Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta. Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 cioc`nele de pui (pulpe inferioare)
  • 1 ceap` medie
  • 2 linguri mu[tar Dijon (cu hrean)
  • 4 PORTII:
  • 100g maionezA
  • 100g miez de paine maruntit
  • 50g telemea de oi rasa
  • 150ml ulei
  • 4-5 frunze de menta
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta.

Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge ciocanelele de pui pe toate partile.

Trece-le, apoi, prin painea sfaramata, amestecata cu telemeaua rasa, si preseaza-le cu mana, pentru a se lipi bine de ele miezul de paine si branza.

Incinge intr-o tigaie uleiul si prajeste ciocanelele, la foc potrivit, circa 10-15 minute sau pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Pofta buna!

Reteta Ciocanele de pui Dijon este propusa de dansheff

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura pufoasa cu branza dulce

O prajitura rapida, foarte pufoasa care se pregateste usor. Dispare cat ai zice branza.

Desert prajitura pufoasa cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide