Painea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca, se caleste in foarte put
Painea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca, se caleste in foarte putin ulei si se pune in amestecul de carne. Se adauga sare, verdeata, piper si un ou, dupa care se framanta bine cu mana. Se formeaza chiftelute mici si rotunde, care se dau apoi prin faina si se prajesc in ulei. Dupa ce s-au prajit, se toarna peste ele un sos de rosii, se adauga o foaie de dafin, se sareaza si se pun la fiert pana dau in clocot o data.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios