Chiftelute delicioase de ficat cu ceapa si verdeata

Pentru chiftelute delicioase de ficat cu ceapa si verdeata se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 g ficat
  • 1 ceapa
  • 1 felie mare de paine
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Pentru chiftelute delicioase de ficat cu ceapa si verdeata se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si painea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.


Se servesc cu cartofi si salata verde, calde sau reci.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors