Chiftele la gratar cu legume coapte

Pentru aceasta reteta aveti nvoie de carne tocata, ceapa verde, usturoi, dovlecei, rosii cherry si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 fir usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 50 gr porumb
  • Pentru garnitura:
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa alba
  • 1 dovlecel dulce
  • 4 rosii cherry

Mod de preparare

Chiftelele la gratar cu legume coapte se prepara asa: ceapa, usturoiul si mararul se toaca marunt, apoi se amesteca cu carnea tocata si cu porumbul scurs. Se adauga sare, piper si se framanta bine. Separat, se curata dovleceii, se taie rondele, ceapa se desface in fasii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se lasa la macerat 30 de minute. Intre timp se formeaza chiftelele si se pun intercalat cu rosii cherry pe betele de frigarui. Se incinge gratarul,s e unge cu putina grasime si se pune legume la copt, iar langa se adauga frigaruile si se lasa la prajit.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Legume la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors