Chiftele de curcan

Carnea de curcan se toaca, ceapa se razuieste si toate astea se amesteca cu condimentele. Se face din ele forme de pogacele si se invaluiesc cu baconu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan (pulpa sau aripa)
  • 2 cepe
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper alb
  • maghiran
  • oregano
  • 250 g bacon feliat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea de curcan se toaca, ceapa se razuieste si toate astea se amesteca cu condimentele. Se face din ele forme de pogacele si se invaluiesc cu baconul feliat. Fasiile de bacon se prind cu o scobitoare ca sa ramane intregi in timpul friptului. Dupa asta pogacelele invaluite in bacon se frig in ulei fierbinte pana slanina devine rosie si crocanta.
Alte retete mancare recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors