Chiftele de cartofi cu carne si ceapa

Pentru chiftelele de cartofi cu carne se fierb cartofii, se curata si se trec prin masina. Se amesteca cu o lingura de faina, un ou si carnea data prin masina.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 250 g carne
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 100 g untura sau
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru chiftelele de cartofi cu carne se fierb cartofii, se curata si se trec prin masina. Se amesteca cu o lingura de faina, un ou si carnea data prin masina si prajita cu putina ceapa. Se adauga sare si piper. Se fac chiftelele ca mai sus si se prajesc in untura sau in ulei.


Chiftelele de cartofi cu carne servesc cu sos de rosii.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

Aceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide