Carnea se pune intr-un castron. Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. P
Carnea se pune intr-un castron. Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. Paine se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Intr-un castron amestecam carnea, ceapa calita. patrunjelul tocat marunt, usturoiul zdrobit, ouale sparte. Condimentam dupa gust.
Se amesteca bine compozitia si se lasa la rece pentru o jumatate de ora sa se odihneasca. Dupa ce a trecut acest interval de timpse formeaza chiftelutele, se trec prin faina si se aseaza pe trec prin faina si se pun pe un fund de lemn. Cand s-a incins uleiul punem chiftelele la prajit. Dupa ce s-au rumenit se scot cu spumiera pe o farfurie pe care am pus niste prosoape de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
Se serveste cu piure de cartofi sau salata de cartofi. Reteta Chiftelute cu carne a fost propusa de MC. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Daca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"
Sandvis dulce pentru pauza de relaxare