Pieptul de pui se taie fasii ardeiul iute rotocoale , cel gras fasii ceapa se taie marunt , usturoiul feliute Se pune la incins untul si uleiul si se
Pieptul de pui se taie fasii
ardeiul iute rotocoale , cel gras fasii
ceapa se taie marunt , usturoiul feliute
Se pune la incins untul si uleiul si se caleste ceapa si usturoiul
Se adauga curry , ardeiul iute , sosul de rosii si pieptul de pui si se caleste cateva minute.
Apoi se adauga apa si sare si se lasa la fiert cateva minute , pana se face bine carnea
Cand s-a facut carnea , se adauga ardeiul gras si se mai lasa pe foc circa 5 minute , pana se inmoaie ardeiul si se ingroasa sosul.
Reteta continea si ghimbir ras , dar mie nu-mi place ghimbirul.Se adauga la final, o data cu ardeiul gras.
L-am servit cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Reteta Chicken Jalfrezi, pui indian a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro
Alte retete cu specific indian gasiti aici:
Pui cu spanac a la Amarjit,
Letcho cu piept de pui, orez si sos thai,
Aripi de curcan tandoori
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios