Pieptul de pui se taie fasii ardeiul iute rotocoale , cel gras fasii ceapa se taie marunt , usturoiul feliute Se pune la incins untul si uleiul si se
Pieptul de pui se taie fasii
ardeiul iute rotocoale , cel gras fasii
ceapa se taie marunt , usturoiul feliute
Se pune la incins untul si uleiul si se caleste ceapa si usturoiul
Se adauga curry , ardeiul iute , sosul de rosii si pieptul de pui si se caleste cateva minute.
Apoi se adauga apa si sare si se lasa la fiert cateva minute , pana se face bine carnea
Cand s-a facut carnea , se adauga ardeiul gras si se mai lasa pe foc circa 5 minute , pana se inmoaie ardeiul si se ingroasa sosul.
Reteta continea si ghimbir ras , dar mie nu-mi place ghimbirul.Se adauga la final, o data cu ardeiul gras.
L-am servit cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Reteta Chicken Jalfrezi, pui indian a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro
Alte retete cu specific indian gasiti aici:
Pui cu spanac a la Amarjit,
Letcho cu piept de pui, orez si sos thai,
Aripi de curcan tandoori
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala