Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua randuri de foi. Miezul scos se cales
Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua randuri de foi.
Miezul scos se caleste in ulei, fara a se rumeni. Se
trece apoi prin sita sau se mixeaza, adaugandu-se patrunjel verde, tocat.
Se cantareste o cantitate dubla de peste sau de
carne tocata, pregatita ca pentru musaca. Aceasta se
amesteca bine cu miezul de ceapa si doua galbenusuri, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se unge o tava cu unt, se asaza in ea cepele umplute cu compozitia de mai sus.
Se toarna in tava putina supa de carne sau apa, se asaza
ceapa umpluta, se stropeste cu putin ulei si se da tava la
cuptor. Mancarea se serveste fierbinte.
Mancarea se serveste fierbinte.
Va recomandam si alte mancaruri:
Tocanita cu vinete
Tocanita de pipote
Tocanita de carne cu cartofi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post