Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare
Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura
adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare.
Dupa ce s-au scurs de apa, cepele se scobesc. Partea scobita de la cepe o tocam si o inabusim in putin unt.
Umplem apoi cepele cu salamul tocat amestecat cu miezul cepelor.
Se asaza cepele umplute intr-o tava, se presara cu pesmet.
Se stropesc cu unt si se coc in cuptor timp de 20-25 de minute, coperindu-se, din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.
Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare
Salata orientala
Salata cruditati
Salata bulgareasca
M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica
Salata cu fasole verde si sunca