Ceapa umpluta cu carne

Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se tocheaza marunt. Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cepe albe mari
  • 6 cepe rosii mari
  • 150 g carne tocata de vita
  • 100 g carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 3 felii paine neagra
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se

tocheaza marunt.

Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde, toate taiate fin, cu painea, inmuiata si stoarsa, si cu ouale. La aceasta

compozitie se adauga cele doua sortimente de carne, si condimenteaza cu sare si piper, dupa care se omogenizeaza.

Se umplu cepele si se asaza intr-o tava. Se toarna deasupra un pahar cu apa si se lasa la cuptor, la foc iute, timp de circa o jumatate de ora, dupa ce cuptorul a fost incalzit inprealabil.
Se servesc calde, ca aperitiv sau ca fel principal, cu salata verde sau salata asortata, de sezon.

Va recomandam urmatoarele retete salate:

Salata de varza rosie

Salata de sfecla

Salata cu rosii

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Ciorba cu afumatura are mare cautate la mine in familie, asa ca, desi e cald afara, cererea a fost foarte clara: "Nu mai faci...

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide