Ceapa umpluta cu carne

Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se tocheaza marunt. Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cepe albe mari
  • 6 cepe rosii mari
  • 150 g carne tocata de vita
  • 100 g carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 3 felii paine neagra
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se

tocheaza marunt.

Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde, toate taiate fin, cu painea, inmuiata si stoarsa, si cu ouale. La aceasta

compozitie se adauga cele doua sortimente de carne, si condimenteaza cu sare si piper, dupa care se omogenizeaza.

Se umplu cepele si se asaza intr-o tava. Se toarna deasupra un pahar cu apa si se lasa la cuptor, la foc iute, timp de circa o jumatate de ora, dupa ce cuptorul a fost incalzit inprealabil.
Se servesc calde, ca aperitiv sau ca fel principal, cu salata verde sau salata asortata, de sezon.

Va recomandam urmatoarele retete salate:

Salata de varza rosie

Salata de sfecla

Salata cu rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors