Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, p
Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, pasta de rosii si berea).
Ungem carnea cu amestecul si stratificam feliile intr-un vas cu capac.
Intre feliile de carne punem rondele de ceapa si maghiran, rozmarin, tarhon – condimente verzi - dupa gust.
Punem carnea o noapte la frigider, invartim feliile de cateva ori.
Inainte de preparare presaram feliile de carne cu sare. Le prajim pe gratar impreuna cu zuchini, ceapa si cartofi in folie pana devin moi.
Alte
Pulpe de pui la cuptor
Ciulama de pui cu mamaliga
Rulada din carne tocata de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post