Ceafa de porc cu legume la cuptor

Presaram feliile de carne cu sare si piper si le ungem cu mustar. Le punem una cate una pe folie de aluminiu si le decoram cu rondele de ceapa, ardei

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii de ceafa
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 250 g carnat afumat
  • 4 felii de bacon
  • mustar
  • sare
  • piper
  • 1 kg cartofi
  • 20 ml smantana
  • 2 linguri nuca macinata
  • O cutie mica de pasta de rosii

Mod de preparare

Presaram feliile de carne cu sare si piper si le ungem cu mustar.

Le punem una cate una pe folie de aluminiu si le decoram cu rondele de ceapa, ardei si carnat, le putem imbogati dupa preferinte cu conopida, mazare si porumb.

Le acoperim cu cate o felie de bacon si o alta felie de carne.

Le impachetam in folie si le punem la cuptor pentru 40 de minute.

Pentru garnitura putem folosi cartofi prajiti pe care turnam un sos obtinut din smantana, sare, pasta de rosii si nuca.
Alte retete culinare gasiti mai jos:

Salata de varza rosie

Salata de cruditati

Salata de sfecla rosie cu hrean

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala