Ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceafa de porc – 1 kg
  • fresh de lamaie – 50 ml
  • menta proaspata, tocata – 810 frunze
  • usturoi verde, tocat – 1 legatura
  • tarhon proaspat, tocat – 67 fire
  • vin alb demisec – 50 ml
  • ulei de masline – 50 ml
  • sare – dupa gust

Mod de preparare

• portioneaza ceapa de porc si pune-o in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga peste aceasta fresh-ul de lamaie, menta proaspata, usturoiul verde si tarhonul, toate tocate in prealabil, vinul alb demisec si uleiul de masline
• potriveste de sare si amesteca foarte bine totul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pregateste-o pe gratar cca 3-5 minute pe fiecare parte – carnea de porc se serveste well done.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors