Pentru castraveti umpluti cu carne de vita si porc carnea se spala si se toaca marunt. Castravetii murati se spala, se taie la un capat si li se scoate miezul.
Pentru castraveti umpluti cu carne de vita si porc carnea se spala si se toaca marunt. Castravetii murati se spala, se taie la un capat si li se scoate miezul. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina si mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. 125 g de ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se amesteca cu carne tocata, orez fiert, marar, sare si piper. Castravetii se umplu cu aceasta compozitie, se trec prin faina cu partea pe unde s-au umplut, se aseaza in vas si se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa. Vasul se introduce la cuptor 15-20 minute la foc moderat. Separat, se prepara sosul: se inabusa 75 g de ceapa ramasa, morcovii si patrunjelul radacina in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga restul de faina dizolvata in 50 ml apa si pasta de tomate, sare, apa ramasa si se fierbe 10 minute. Sosul obtinut se strecoara peste castraveti, se fierb impreuna 10 minute la cuptor.
Castravetii umpluti cu carne de vita si porc se servesc calzi, cu rosii si iaurt deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post