Cartofii umpluti cu carne de pui este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Carnea de pui se spala si se portioneaza.
Cartofii umpluti cu carne de pui este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Carnea de pui se spala si se portioneaza. Cartofii se aleg de marime egala, se spala, se coc in coaja la cuptor si se taie sub forma de barcheta. Oul se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea de pui se fierbe in apa cu sare; se spumeaza. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Dupa ce a fiert, carnea se raceste si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa, apoi se amesteca cu sare, piper, oua si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii, care se aseaza in tava unsa cu 25 ml ulei. Din faina, oua, lapte, smantana si sare se prepara un sos, care se toarna peste cartofii umpluti. Deasupra se adauga cascaval ras si se gratineaza in cuptor 5-7 minute.
Cartofii umpluti cu carne de pui se servesc calzi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post