Cartofi taranesti cu carne tocata

Cartofii taranesti cu carne tocata sunt usor si rapid de gatit. Pe langa cartofi, mai ai nevoie de kaiser, ceapa, condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 50 gr kaizer
  • 2 cepe
  • chimen
  • 5 linguri ulei
  • 2 lingurite delikat
  • piper
  • boia dulce
  • 500 gr carne tocata
  • 10 castraveciori
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 200 gr smantana

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert imn apa cu sare. Se scurg, apoi se lasa la racit. Separat, se toaca kaizerul cubulete, castraveciorii se taie in sferturi, ceapa se toaca marunt. Se pun la calit in 2 linguri de ulei kaizerul, carnea tocata si cartofii scursi. Se lasa totul la rumenit, apoi se adauga ceapa, condimentele, iar la final smantana.


Se serveste mancarea calda, alaturi de castravetii murati.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Coliva de grau

Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...

Coliva de grau
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala