Cartofi cu muschi de vita papricat

Cartoful cu muschi de vita papricat este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Muschiul de vita se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi de vita - 600 g
  • ceapa - 250 g
  • cartofi - 1 kg
  • ulei - 100 ml
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • ardei gras - 100 g
  • rosii proaspete - 300 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • apa - 600 ml
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Cartoful cu muschi de vita papricat este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Muschiul de vita se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Ardeii se curata si se taie felii. Rosiile se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Muschiul de vita se aseaza intr-o tava si se frige la cuptor in 50 ml ulei cu 100 ml apa; dupa frigere, se portioneaza si se pastreaza la cald. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga, cartofi, ardei gras, piper si se continua inabusirea cca 10 minute. Se adauga jumatatea de cub MAGGI, boia, sare si, treptat, cantitatea de apa ramasa. Spre sfarsitul fierberii, se adauga rosii.

Cartofii cu muschi de vita papricat se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala