Cartoful cu muschi de vita papricat este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Muschiul de vita se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala.
Cartoful cu muschi de vita papricat este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Muschiul de vita se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Ardeii se curata si se taie felii. Rosiile se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Muschiul de vita se aseaza intr-o tava si se frige la cuptor in 50 ml ulei cu 100 ml apa; dupa frigere, se portioneaza si se pastreaza la cald. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga, cartofi, ardei gras, piper si se continua inabusirea cca 10 minute. Se adauga jumatatea de cub MAGGI, boia, sare si, treptat, cantitatea de apa ramasa. Spre sfarsitul fierberii, se adauga rosii.
Cartofii cu muschi de vita papricat se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post