Pentru cartofi cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie felii pe lungime. Faina se cerne. Ceapa se curata si se taie marunt.
Pentru cartofi cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie felii pe lungime. Faina se cerne. Ceapa se curata si se taie marunt. Carnea se aseaza in tava cu 25 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se introduce la cuptor pentru a se rumeni; se stropeste din timp in timp cu jiul format. Separat, ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa; se adauga jiul format. in sos se adauga cartofi, foi de dafin, cimbru, faina dizolvata in 25 ml apa rece. Cand cartofii sunt fierti, se adauga vin si piper.
Cartofii cu friptura de porc se servesc calde, cu smantana.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala