Carnea in crusta de zaatar

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora. Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange nici bine facut.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o bucata de carne (muschiulet de porc sau carne de pui
  • curcan
  • vitel)
  • zaatar

Mod de preparare

Am imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora.

Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange nici bine facut.
Pofta buna!

Reteta Carnea in crusta de zaatar a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete de friptura gasiti aici:

Friptura impletita,

Friptura in ulei

Friptura de iepure cu legume

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Musaca cu dovlecei

Doritori de musaca sunt??? Daca va plac dovleceii cu siguranta o sa va placa si aceasta musaca.

Musaca cu dovlecei
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide