1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impr
1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt.
2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impreuna cu ceapa si busuiocul. Se sparge un ou, se adauga mustarul, se potriveste gustul cu adaos alimentar si piper macinat. Se framanta si se face rulada.
3.Cuptorul se incalzeste la 180°. Tava se unge cu ulei, se aranjeaza rulada si se coace 45 de minute.
O portie : 2310 kJ/550kcal
Alte retete culinare romanesti recomandate
Tochitura pui
Tocanita de vita cu ciuperci
Tocanita iepure
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie