Carne la tava cu smantana

Taiem rondele cartofii si ceapa curatatE. Batem feliile de carne, le dam cu sare si piper. Punem in tava un rand de cartofi pe care ii presaram cu pu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 felii de cotlet sau pulpa
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 pahare de smantana
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Taiem rondele cartofii si ceapa curatatE. Batem feliile de carne, le dam cu sare si piper. Punem in tava un rand de cartofi pe care ii presaram cu putina vegeta. Feliile de carne le ungem cu smantana, mustar, apoi punem un rand de rondele de ceapa. Apoi un rand de cartofi unsi cu smantana. Apoi turnam putin ulei, acoperim cu folie si le coacem timp de 1 ora si jumatate. Daca avem slanina, o punem dedesupt si nu mai folosim ulei.
Alte retete culinare recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors