Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza. Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 mi
Se pune pe foc otetul, zaharul si ceapa pana se caramelizeaza.
Se adauga zeama de vaca, sucul de portocale, sarea si piperul si se mai lasa inca 5 min.
Eu am vrut sosul un pic mai gros si am adaugat 1 lingurita de amidon.
Separat se prajeste carnea, iar sosul se adauga in momentul servirii.
Pofta buna!
Reteta Carne de vitel in sos de portocale a fost propusa de floaura pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Scallopine alla marsala,
Friptura de vitel cu sos si cartofi natur,
Rulouri de carne de vitel
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios